Barcelona Bortedrakt

user image 2022-04-24
By: felisha88
Posted in: drakt
sider som trenger tre poeng

Tottenham velkommen til Old Trafford
Barcelona Bortedrakt, Manu Drakt

united håper å komme seg fotballdrakter eget trykk kommer til å bli tettereManchester United ønsker Tottenham velkommen til Old Trafford på lørdag med begge sider som trenger tre poeng i kampen om en topp-fire plassering.

United håper å komme seg tilbake fra deres 4-1 derby-tap mot naboene Manchester City sist helg. Spurs reiser nordover etter å ha dunket Frank Lampards Everton 5-0 hjemme mandag kveld, med Harry Kane som scoret.


barcelona bortedrakt Uniteds franske forsvarsspiller Raphael Varane trente med troppen onsdag og bekreftet at han har kommet seg i tide til kampen.

Varane gikk glipp av nederlaget mot Man City på søndag, da han testet positivt for covid-19 forrige uke, sammen med venstrebacken Luke Shaw.


manu drakt Cristiano Ronaldo har trent på egenhånd denne uken da han ser ut til å komme tilbake til full form etter et hofteproblem tvang ham til å gå glipp av Manchester-derbyet. Veteranspissen fløy hjem til Portugal etter å ha tatt opp skaden i forkant av derbyet og er fortsatt i tvil for lørdagens kamp.


fodboldtrøjer Den erfarne spiss Edinson Cavani kan gjøre sin første opptreden siden 1-1 uavgjort på Burnley i februar.

Dette er vanskelig å ringe. United vil ha ett øye på Atlético Madrid i Champions League på tirsdag, mens Contes Spurs er så uforutsigbare, og tapte nylig mot Middlesbrough i FA-cupen og Burnley i ligaen.

United slo Tottenham 3-0 hjemme i Nord-London i oktober, men jeg føler at denne kampen kommer til å bli tettere.Tags

felisha88
Followers:
stats